Ai nevoie de un transport marfa?

transportmobila3caption-1

Transport rapid si in siguranta

onertran

0729 991 268

caption-4
transportmobila3caption-1

RAPID SI IN SIGURANTA

TRANSPORT MOBILA

onertran

caption-4

Transport marfa oferit de OnerTrans – Rapid si in siguranta

Iti ofer serviciul de transport marfa in siguranta. Ce iti punem la dispozitie?

Am o flota de masini foarte bine puse la punct. Asa ca m-am gandit la cele mai bune servicii de transport special pentru tine. Vin in ajutorul tau oferindu-ti serviciul de tranport marfa in orice zona ai nevoie. Totodata iti pun la dispozitie orice duba cu ajutorul careia iti vom muta bagajele. De fiecare data cand vei avea nevoie de mine pentru orice fel de transport, ma gasesti aici. La pagina de contact gasesti de asemenea numarul de telefon sau chiar si mailul. Imi poti trimite un mesaj direct din formularul de mai jos. Colaborarea cu mine va fi una foarte transparenta si corecta. Vom stabili de la bun inceput cativa parametrii de lucru iar apoi voi veni in ajutorul tau cu cel mai bun pret. De fiecare data cand transport marfa, fac un plan de pret de la inceput. Asta inseamna ca pretul va fi pe km. si ne putem intelege de fiecare data. Vei primi de la bun inceput informatii referitoare la serviciile mele. La final iti voi transmite factura cu pretul calculat la inceput.

Va astept cu drag sa colaboram eficient si in siguranta.

Transport marfa

Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutiliarele  noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.

Intampinati dificultati in transportul de marfa?

Intampinati dificultati in gasirea unei dube de transport marfa in Bucuresti? Firmele concurente v-au oferit preturi exagerate? Nu-i nici o problema, firma Oner Trans va sta la dispozitie NON STOP cu servicii complete pentru realizarea de transporturi de marfa in Bucuresti. Fie ca aveti nevoie de transport mobila cu duba sau transport marfa la camion, Oner Trans va ajuta cu cea mai mare placere. Preturile practicate la transport marfa sunt mai mult decat rezonabile.

 • transport mobila
 • transport mobila
 • transport mobila bucuresti
 • trasport bagaje in toata tara
 • transport mobila
 • transport marfa
 • transport-marfa
 • servicii transport

Experienta noa
stra

Experienta personalului nostru este garantia serviciilor de transport  marfa , oricare dintre acestea fiind considerate fragile. Demontarea, remontarea, deplasarea si ambalarea mobilei se realizeza cu un mare simt de raspundere. Rabdarea si atentia sunt principalele calitati ale personalului care va muta mobila dumneavoastra.
Conducatorii autoutilitarelor noastre au experienta necesara pentru a transporta mobila dumneavoastra in cele mai bune conditii si siguranta. Transportul va ajunge in cel mai scurt timp la destinatie, drumul ales de conducatorii cu experienta, fiind intotdeauna cel optim.

Parerea clientilor

Ce spun clientii nostri

0% Profesionalism
0 CLIENTI MULTUMITI
0 Acoperire Orase
0 Masini

CERE O OFERTA

  De ce sa lucrezi cu Onertrans?

  Ce-i drept, piata romaneasca pare a fi saturata daca ne raportam la numarul mare de firme si solicitarile venite din partea persoanelor fizice sau juridice aflate in cautarea unui colaborator perfect privind transportul de marfa. Ce ne recomanda pe noi:

  • Seriozitate
  • Preturi competitive
  • Soferi experimentati
  • Consiliere gratuita
  • Asigurare marfa