transportmobila3caption-1

Transport rapid si in siguranta

onertran

0729 992 268

caption-4
transportmobila3caption-1

RAPID SI IN SIGURANTA

TRANSPORT MOBILA

onertran

caption-4

Transport marfa oferit de OnerTrans – Rapid si in siguranta

Oferim transport marfa cu cele mai bune autoturisme si dube din Bucuresti. In aceasta perioada ne puteti contacta pentru o oferta personalizata. Iti oferim cea mai buna mentenanta pentru transport marfa in toata tara. Nu ezitati sa ne contactati.

Transport marfa

Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutiliarele  noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.

Intampinati dificultati in transportul de marfa?

Intampinati dificultati in gasirea unei dube de transport marfa in Bucuresti? Firmele concurente v-au oferit preturi exagerate? Nu-i nici o problema, firma Oner Trans va sta la dispozitie NON STOP cu servicii complete pentru realizarea de transporturi de marfa in Bucuresti. Fie ca aveti nevoie de transport mobila cu duba sau transport marfa la camion, Oner Trans va ajuta cu cea mai mare placere. Preturile practicate la transport marfa sunt mai mult decat rezonabile.

Experienta noastra

Experienta personalului nostru este garantia serviciilor de transport  marfa , oricare dintre acestea fiind considerate fragile. Demontarea, remontarea, deplasarea si ambalarea mobilei se realizeza cu un mare simt de raspundere. Rabdarea si atentia sunt principalele calitati ale personalului care va muta mobila dumneavoastra.
Conducatorii autoutilitarelor noastre au experienta necesara pentru a transporta mobila dumneavoastra in cele mai bune conditii si siguranta. Transportul va ajunge in cel mai scurt timp la destinatie, drumul ales de conducatorii cu experienta, fiind intotdeauna cel optim.

Prograseul companiei noastre

2014 77%
2015 81%
2016 92%
2017 83%
2018 90%
2019 98%

In fiecare an am inovat si excelat in tot ceea ce facem. Ne dorim sa cream un ambient placuta intre echipa noastra si clientul nostru. Totodata aducem cu noi cea mai buna echipa cu servicii complete de transport marfa din Bucuresti. Transport mobila pentru noi reprezinta siguranta si profesionalismul pe care il va vedea clientul.

Calculeaza pret

Calculator pret transport

Parerea clientilor

Ce spun clientii nostri

0% Profesionalism
0 CLIENTI MULTUMITI
0 Acoperire Orase
0 Masini

CERE O OFERTA

De ce sa lucrezi cu Onertrans?

Ce-i drept, piata romaneasca pare a fi saturata daca ne raportam la numarul mare de firme si solicitarile venite din partea persoanelor fizice sau juridice aflate in cautarea unui colaborator perfect privind transportul de marfa. Ce ne recomanda pe noi:

  • Seriozitate
  • Preturi competitive
  • Soferi experimentati
  • Consiliere gratuita
  • Asigurare marfa