transportmobila3caption-1

Transport rapid si in siguranta

onertran

0729 991 268

caption-4
transportmobila3caption-1

RAPID SI IN SIGURANTA

TRANSPORT MOBILA

onertran

caption-4

Serviciu de transport bagaje oferit de ONERTRANS

Iti oferim cel mai bun serviciu pentru transport bagaje din bucuresti

Ai nevoie sa te muti sau sa transferi lucrurile intr-o noua locuinta? Noi suntem ajutorul tau in mutari. Oferim cel mai avantajos tranpsort pentru bagaje in diferite locatii. Preturile sunt avantajoase si discutabile in functie de locatie. Detinem o flota de masini pentru un transport perfect si in siguranta.

Transport bagaje

Esti student? Te-ai mutat in Bucuresti si ai multe bagaje? Familia dumneavoastra se muta intr-o alta localitate? Aveti bagaje multe? Noi va ajutam in doar cateva minute! Va stam la dispozitie cu servicii transport bagaje! Volumul mare de bagaje nu reprezinta o problema!
Nu ezitati sa ne sunati! In cel mai scurt timp posibil, va suntem la dispozitie! Bagajele dumneavoastra vor fi transportate in siguranta, la cele mai mici preturi!

Fie ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica firma noastra va pune la dispozitie autoutilitare pentru transportul bagajelor sau a diverselor lucruri care necesita un volum mai mare.Va punem la dispozitie si personalul necesar pentru incarcarea si descarcarea bunurilor dumneavoastra.

Transport bagaje profesional

Avem soferi cu experienta gata sa care marfa, mobila, obiecte fragile, bagaje. Nu mai stati pe ganduri! Totul este foarte simplu! Suntem profi si prin: personal bine instruit, timpul stabilit (timpul inseamna bani), respectarea cerintelor.

Am obtinut increderea si loialitatea in timp prin simplu fapt ca am efectuat transport bagaje rapid. Oferim servicii si transport bagaje celor ce doresc sa scape de neplacerile ce pot survenii din lipsa timpului si a spatiului pentru transportul acestora. Evitati sa va puneti in situatii dificile datorate de volumul bagajelor sau transportarea lor, lasand asta in treaba personalului nostru cu experienta in domeniu.

 

 

Servicii mutari si transport bagaje, specialitatea noastra

Noi indeplinim servicii si transport bagaje Bucuresti ce pune pret pe parerile clientilor capatand experienta ce ne ridica standardul. Firma noastra va pune la dispozitie manipulanti seriosi dar si soferi ce pot conduce in functie de incarcatura. Oner Trans este deja o firma recunoscuta prin calitate iar serviciul transport bagaje Bucuresti ieftin am devenit indispensabili. Detinem masini speciale adica dubite de 3,5 tone ca se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastra, rapid si convenabil. Transportarea bagajelor necesita atentie deosebita iar cu transport bagaje Bucuresti ieftin suntem gata sa satisfacem cerintele clientilor.

Transportul bagajelor a devenit mult mai accesibil, rapid si usor datorita aparitiei noastre pe piata. Suntem aici pentru dumneavoastra si pentru a va demonstra ca nu aveti nimic de pierdut. Am fost si suntem in continuare cautati si laudati datorita seriozitatii noastre.
Fie ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica firma noastra va pune la dispozitie autoutilitare pentru transport bagaje si diverse lucruri cu un volum mai mare deasemeni si personalul necesar pentru incarcarea si descarcarea bunurilor dumneavoastra.

 

Prograseul companiei noastre

2014 77%
2015 81%
2016 92%
2017 83%
2018 90%
2019 98%

In fiecare an am inovat si excelat in tot ceea ce facem. Ne dorim sa cream un ambient placuta intre echipa noastra si clientul nostru. Totodata aducem cu noi cea mai buna echipa cu servicii complete de transport marfa din Bucuresti. Transport mobila pentru noi reprezinta siguranta si profesionalismul pe care il va vedea clientul.

Calculeaza pret

Calculator pret transport

Parerea clientilor

Ce spun clientii nostri

0% Profesionalism
0 CLIENTI MULTUMITI
0 Acoperire Orase
0 Masini

CERE O OFERTA

De ce sa lucrezi cu Onertrans?

Ce-i drept, piata romaneasca pare a fi saturata daca ne raportam la numarul mare de firme si solicitarile venite din partea persoanelor fizice sau juridice aflate in cautarea unui colaborator perfect privind transportul de marfa. Ce ne recomanda pe noi:

  • Seriozitate
  • Preturi competitive
  • Soferi experimentati
  • Consiliere gratuita
  • Asigurare marfa