Servicii de transport marfa

Servicii de transport marfa

Servicii de transport marfa

Transportul de marfă desemnează deplasarea în spațiu a mărfurilor cu ajutorul autovehicolelor specializate (dube 3.5tone). Dubele au o mobilitate deosebită, nefiind legate de instalații speciale fixe cum este cazul în transportul feroviar, de pildă (linii de cale ferată, depouri, triaje etc.). Deoarece ele pot pătrunde în locuri unde alte mijloace de transport nu au accesibilitate, constituie o componentă indispensabilă a transporturilor multimodale. Cu ajutorul camioanelor se pot organiza transporturi directe de la furnizor și până la beneficiarul mărfurilor din țară sau străinătate, evitându-se transbordările pe parcurs și consecințele acestora: manipulări costisitoare; pierderi cantitative și calitative; rătăciri de colete; sustrageri etc.

Transportul de marfă se poate desfăsura pe plan național – transport rutier național de marfă cât și internațional – transport  internațional de marfă.

Transport național de marfă – operațiune de transport care se execută cu un vehicul rutier înmatriculat într-o țară, numai pe teritoriul țării respective.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Gasiti aici datele noastre.